Highest Team Score in ODI

Highest Team Score in ODI

highest team score in odi, highest team score in an odi, highest odi team score at scg, the highest team score in odi, highest team score in odi by india, bangladesh highest team score in odi, highest score in odi by women's team, highest score in odi by pakistan team, ireland highest score in odi by team, highest team score in odi cricket, highest team score in odi chase, highest team score in odi cricbuzz, highest team score in women's odi cricket, highest team score in odi world cup, highest team total score in odi, highest team score in odi history,

Highest Team Score in ODI list

# Team Score Against Result
1 England 6/481 Australia England won by 242 runs
2 England 3/444 Pakistan England won by 169 runs
3 Sri Lanka 9/443 Netherlands Sri Lanka won by 195 runs
4 South Africa 2/439 West Indies South Africa won by 148 runs
5 South Africa 4/438 India South Africa won by 214 runs
6 South Africa 9/438 Australia South Africa won by 1 wicket
7 Australia 4/434 South Africa South Africa won by 1 wicket
8 South Africa 5/418 Zimbabwe South Africa won by 171 runs
9 India 5/418 West Indies India won by 153 runs
10 England 6/418 West Indies England won by 29 runs
11 Australia 6/417 Afghanistan Australia won by 275 runs
12 India 7/414 Sri Lanka India won by 3 runs
13 India 5/413 Bermuda India won by 257 runs
14 South Africa 4/411 Ireland South Africa won by 201 runs
15 Sri Lanka 8/411 India India won by 3 runs
16 South Africa 5/408 West Indies South Africa won by 257 runs
17 England 9/408 New Zealand England won by 210 runs
18 India 5/404 Sri Lanka India won by 153 runs
19 New Zealand 2/402 Ireland New Zealand won by 290 runs
20 India 3/401 South Africa India won by 153 runs
21 Pakistan 1/399 Zimbabwe Pakistan won by 244 runs
22 South Africa 6/399 Zimbabwe South Africa won by 272 runs
23 England 9/399 South Africa England won by 39 runs
24 Sri Lanka 5/398 Kenya Sri Lanka won by 144 runs
25 New Zealand 5/398 England New Zealand won by 13 runs
26 New Zealand 5/397 Zimbabwe New Zealand won by 192 runs
27 England 6/397 Afghanistan England won by 150 runs
28 New Zealand 6/393 West Indies New Zealand won by 143 runs
29 India 4/392 New Zealand India won by 58 runs
30 India 4/392 Sri Lanka India won by 141 runs
31 South Africa 6/392 Pakistan South Africa won by 164 runs
32 England 4/391 Bangladesh England won by 168 runs
33 Australia 4/389 India Australia won by 51 runs
34 West Indies 389 England England won by 29 runs
35 India 5/387 England India won by 158 runs
36 India 5/387 West Indies India won by 107 runs
37 England 6/386 Bangladesh England won by 106 runs
38 Pakistan 7/385 Bangladesh Pakistan won by 139 runs
39 South Africa 6/384 Sri Lanka South Africa won by 88 runs
40 India 6/383 Australia India won by 57 runs
41 West Indies 3/381 Ireland West Indies won by 196 runs
42 Australia 5/381 Bangladesh Australia won by 48 runs
43 India 6/381 England India won by 15 runs
44 Australia 5/378 New Zealand Australia won by 116 runs
45 India 5/377 West Indies India won by 224 runs
46 Australia 6/377 South Africa Australia won by 83 runs
47 Sri Lanka 8/377 Ireland Sri Lanka won by 136 runs
48 India 2/376 New Zealand India won by 174 runs
49 Australia 9/376 Sri Lanka Australia won by 64 runs
50 Pakistan 3/375 Zimbabwe Pakistan won by 41 runs
Question 1 :Which team has highest ODI score?

Answers : England 481.

Question 2 :What is highest score of England team in odi?

Answers : Highest score of England team in odi is 6/481.

Question 3 :What is highest score of Sri Lanka team in odi?

Answers : Highest score of Sri Lanka team in odi is 9/443.

Question 4 :What is highest score of South Africa team in odi?

Answers : Highest score of South Africa team in odi is 2/439.

Question 5 :What is highest score of Australia team in odi?

Answers : Highest score of Australia team in odi is 4/434.

Question 6 :What is highest score of India team in odi?

Answers : Highest score of India team in odi is 5/418.

Question 7 :What is highest score of New Zealand team in odi?

Answers : Highest score of New Zealand team in odi is 2/402.

Question 8 :What is highest score of Pakistan team in odi?

Answers : Highest score of Pakistan team in odi is 1/399.

Question 9 :What is highest score of New Zealand team in odi?

Answers : Highest score of New Zealand team in odi is 5/398.

Question 10 :What is highest score of West Indies team in odi?

Answers : Highest score of West Indies team in odi is 389.